7. schůzka

06.11.2013 14:30

Na dnešní schůzce jsme byli všichni. Verča, Víťa, Domča, Kája, Kačka, Nelča, já a ještě se na nás přišla podívat také slečna Eva, která studuje na univerzitě a jednou z ní bude také paní učitelka. 

Doufala jsem, že se mí hraví tvorové před slečnou Evou předvedou v tom nejlepším, protože jsou moc šikovní. Jak krásně dokáží pracovat a tvořit sice ukázali, ale k mé lítosti předvedli také, jak to vypadá, když se neumí chovat. Jediné, co mě utěšuje je pomyšlení, že se slečna Eva přijde podívat mezi nás i příště a doufám, že tentokrát to hraví tvorové zvládnou i bez předvádění svých nepěkných vlastností. 

Ale abych nezapomněla napsat co hraví tvorové vlastně tvořili! Pokračovali na práci z minulé schůzky. Vyškrabávali draky do voskového podkladu potřeného tuší. Ti, kteří vyškrabávání dokončili, udělali také drakovu jeskyni a celé pozadí na obrázku. Potom někteří, opravdu rychlí, nalepili draka do jeskyně a začali přilepovat i skálu kolem. 

Obrázky draků z pohádky o princi Bajajovi ještě nejsou dokončené, ale už teď jde vidět, že se hravým tvorům moc povedly. Doufám, že se budou líbit také porotě v soutěži v knihovně a snad i něco pěkného vysoutěžíme. Moc se těším na příští schůzku, kde obrázky dokončíme. Také jsem zvědavá, s jakými tématy na knihu hraví tvorové dorazí, protože minule na to zapomněli.

Psala Marci.

 

Fotografie najdete ZDE.